Правила роботи 

Бронювання та розклад

 

Заняття в центрі здійснюються тільки за попереднім записом. Розклад складається фахівцем наприкінці тижня на наступний та публікується в группі вайберу. Після ознайомлення з ним ви підтверджуєте свій час та готовність, а ми броніюємо місце за вами.

 

Після підтверждення розкладу ви сплачуєте заняття авансовим платежем на розрахунковий рахунок центру (за умови що ви не придбали раніше абонемент на місяць). Після чого відправляєте скрин або квітанцію на вайбер адміністратора 063 257 77 05, щоб ми ідентифікували ваш платіж.

Реквізити

МОНОБАНК.



Найменування отримувача: МАКСИМЕНКО К.Л. ФОП



ЄДРПОУ : 3109803821



Р/рахунок в Універсал банк (Моно) UA733220010000026003310078188



Призначення: логопедичні/психологічні послуги від Прізвище.

Умови відміни:

 

 

Після підтвердження розкладу на тиждень ви можете відмінити свою участь безфінансово, але не пізніше ніж за добу (24 години до планової зустрічі). Якщо ви не відвідали заняття та не повідомили фахівця, то за правилами нашого центру ви повинні сплатити 200 грн в якості компенсації .

 

Ми працюємо індивідуально , так за умови пізної відміни заняття, фахівець не встигає використати заброньований вами час для інших дітей. Розклад усіх фахівців дуже щільний. Цінна кожна хвилина. Багато дітей очікують можливість потрапити на прийом тижнями.

Спеціальні умови:

На деякі види послуг ви можете придбати місячний абонемент на 4 або 8 занять. А саме запуск мовлення, нейрокорекція, логопедія, сенсорна інтеграція. 

Придбання абонемента дозволяє вам отримати економічну вигоду.

 

Більш докладно про умови придбання абонементів можна дізнатися у адміністратора.